Abstraktikilpailun ohjeet

Osallistu abstraktikilpailuun Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa ajalla 14.8. – 15.9.2017 ja päädy puhujaksi K1 tiedesessioon!

Hyväksytyille ilmoitetaan 21.9.2017

Hyvä Itä-Suomen yliopiston kliinisen alan tutkija.

Nyt on loistava tilaisuus päästä esittelemään tutkimustasi lyhyen tiedeluennon merkeissä Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman K1 HOT TOPICS: KLIININEN TUTKIMUS ITÄ-SUOMESSA - luentotilaisuuteen. Tämän session 4-6 lyhyttä tiedeluentoa poimitaan abstraktikilpailun parhaimmistosta. Tavoitteena on saada lavalle nuoria tutkijoita, joiden tutkimusaihe on kliinisesti relevantti ja mielenkiintoinen. Lisäksi sessiossa puhutaan kliinisestä tutkimuksesta, sen merkityksestä arkeen ja opetellaan lukemaan tieteellistä artikkelia kriittisesti.

Abstraktikilpailu julistetaan tapahtuman www-sivuilla sekä kliinisen tohtorikoulun kautta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ohjeet lyhennelmän kirjoittamiseen ja lähettämiseen:

Kirjoita enintään 250 sanan abstrakti tutkimusaiheestasi suomeksi, Word – tekstinkäsittelyohjelmalla Ariel 12 – fontilla.

Laita vasempaan yläkulmaan oma nimesi, tämänhetkinen työpaikkasi / opiskelupaikkasi ja kurssiasema ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Käytä lyhennelmässä seuraavia otsikoita:

Tutkimuksen tavoite

Menetelmät

Tulokset

Yhteenveto

Lähetä lyhennelmä sähköpostiosoitteeseen raija.kantanen@duodecim.fi 15.9 klo 16 mennessä.

Lyhennelmät arvioi ja luennoitsijat valitsee tiederaati, jota johtavat Dos Ville Leinonen ja prof. Kai Kaarniranta. Osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Luennoitsijat saavat ilmaisen osallistumisen päiville ja oheistapahtumiin.

Opintopisteet ja erikoislääkärikoulutuksen tunnit:

Erikoistumiskoulutukseen kolme tuntia: hallinnon koulutus. Oman esityksen pitäjät Itä-Suomen yliopisto kliininen tohtoriohjelma 0,5 op.